Skapa något tillsammans

Prova på vårt nya event – Skapa blombukett i Lego!
Som en del av vårt koncept Skapa något tillsammans erbjuder vi nu en ny utmanande aktivitet – Skapa blombukett i Lego.

I par bygger ni ihop en blomma av Lego. Tillsammans med era kollegors blommor bildar de en stor bukett. Buketten får ni självklart behålla som ett minne och smycka er arbetsplats med. Blommorna kräver varken vatten eller ljus – bara omtanke vid tillverkning;) Självklart genomförs även det här eventet i mörker.

Så här går det till: Två kollegor sitter med ryggen mot varandra. En person har ögonbindel på sig. Personen utan ögonbindel förmedlar legobeskrivningen bit för bit. Personen med ögonbindel behöver använda sina övriga sinnen för att bygga. Det här är en perfekt teambuildingaktivitet med stort fokus på kommunikation och samarbete.

Skapa något tillsammans är kickoff/teambuildingaktiviteter med fokus på tillit, kommunikation, samarbete och reflektion. Allt genomförs med lättsamma, roliga och lärorika övningar. Efter introduktionen av erfaren coach skapar ni något tillsammans, syntolkar ett föremål och reflekterar. Ni kan skapa eget fika, förbereda plockmaten till aw’n eller blanda alkoholfria drinkar – allt utan synintryck i totalt mörker.

Det här eventet passar både grupper med deltagare som inte känner varandra sedan tidigare och de grupper där man känner varandra väl.

Skapa något tillsammans
Tid: 60-120 min
Deltagare: 8-50

Blombukett av Lego.
Ingredienser blandas.
Tillverkning av chokladbollar.
Tillverkning av marsipanfigurer.
Modellering av marsipanfigurer.
Blandning av alkoholfria drinkar.
Blandning av alkoholfria drinkar.